האם ניתן להידבק ככה באיידס בבקשה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/05/2021 | 10:28 | מאת: יוסי

1. עם גבר לא חולה איידס שכח (באותו הזמן שזה קרה) להרים את המכנסיים והתחתונים שלו עד הסוף ובטעות בערך רבע מהישבן שלו היה חשוף (הרבע העליון של הישבן שלו) ובאותו זמן אישה שיש לה איידס עברה לידו (שיצאה מהמקלחת בגלל האזעקה והאישה הזאת הייתה עם מגבת אבל כל הישבן שלה היה חשוף לגמרי בטעות ) והלחי הפנימי (החלק הפנימי ) של הישבן של האישה הזאת ניכנס וקצת ישתפשף בלחי הפנימי (בחלק הפנימי) של הרבע העליון החשוף לגמרי של הישבן של הגבר הבריא , האם הגבר הבריא יכול להידבק באיידס מהמקרה הזה? ועם כן מה הסיכוי בערך בבקשה? 2. עם היה בדיוק אותו מקרה אבל שהאיבר מין של האישה שיש לה איידס ניכנס וקצת ישתפשף בתוך הלחי הפנימי (החלק הפנימי) של הרבע הישבן החשוף של הגבר הבריא מה הסיכוי בערך של הגבר הבריא הזה להידבק באיידס מהמקרה הזה? תודה ד"ר.

שלום יוסי, הדבקה ב'איידס' במהלך שני האירועים המתוארים בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות