זיהום לאחר ניתוח ברך שוק העצם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/05/2021 | 07:00 | מאת: חגי

שלום רב בתאריך 9/4/21 בני נותח ברגל ונזקק ל3 מסמרים בשוק ליד הברך. שבועיים היה עם משככי כאבים נורופון אופטלגין. עם חום 37.5 כי היה וקח אופטלגין בסיום האופטלגין החום היה 38.4 הוחלט לאחר שבועיים לקבל אנטביוטיקה דרך הוריד למשך חודש ימים טיפול תומך גם בביתץ ובסיום האנטביוטיקה עוד 3 שבועות דרך הפה 4 פעמים ביום. האם זה טיפול מקובל בזיהום לאחר ניתוח בעצם ? זה לא יותר מידי אנטיביוטיקה אני כבר לא פוחד מהניתוח אלא מהאנטביוטיקה הממושכת אשמח לשומע דעה תודה רבה

שלום חגי, אכן, מקובל לטפל בזיהום חיידקי של העצם בקורס ארוך (מספר שבועות ואף למעלה מחודש) של אנטיביוטיקה מתאימה. הרבה בריאות אפי

06/05/2021 | 07:42 | מאת: חגי

יש לציין שאין חום שבועיים ותודה רבה על התייחסות המהירה

מנהל פורום מחלות זיהומיות