שריטה והדבקה באיידס חושש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/05/2021 | 18:53 | מאת: משה

שלום דר', היום קיימתי יחסי מין עם אישה שכללו חדירה לנרתיק האישה כשהייתי מוגן בקונדום. לאחר האקט בדקתי את שלמות הקונדוםת והוא אכן שלם. יש לי על הבטן שריטות בנות שבועיים, אין עליהן דם ואפילו דם קרוש אין עליהן. אך ישנה אדמומיות...מדובר בשריטות גדולות בגודל חמישה סנטימטר ובקוטר של סנטימטר. אני חושש שמא במהלך האקט הן באו במגע עם נוזלי הנרתיק של האישה.האם יש חשש להדבקה באיידס? השריטות כאמור בנות שבועיים מה הייתי עושה במקומי?

שלום משה, הדבקה ב'איידס' דרך השריטות המתוארות בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה, ולו לי היה קורה משהו דומה הייתי מתעלם ממנו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות