כאבי גרון בלבד האם קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/05/2021 | 10:49 | מאת: טל

בוקר טוב, כואב לי הגרון מזה כיומיים, עם תחושה מציקה כזו של רצון לכחכך ושיעול בודד של מספר פעמים. אין חום ואין תסמינים נוספים. אני מחוסנת מזמן לקורונה וככל הידוע לי לא באתי במגע עם אף אחד. האם סביר שזו קורונה בכל זאת וכדאי להיבדק? האם סביר יותר שמדובר בוירוס אחר? מה כדאי אם בכלל לעשות? תודה

שלום טל, כיום, כמעט כל דבר יכול להיות 'קורונה', אך אינני סבור שזה סביר אצלך. הרבה בריאות אפי

01/05/2021 | 22:56 | מאת: טל

תודה, אז לא היית הולך להיבדק לקורונה רק בגלל זה? מה אפשר לעשות חוץ מסוכריות מציצה?

שלום טל, אני לא הייתי טורח להיבדק ל'קורונה' רק בגלל התסמין המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות