קוצר נשימה במנוחה במאמץ ובדיבור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/04/2021 | 20:50 | מאת: דליה

ערב טוב דוקטור לפני 9 ימים עברתי בדיקת אקו לב דרך הושט לבירור מום בלב ביום למחרת הבדיקה התחלתי להרגיש קוצר נשימה במנוחה במאמץ ובדיבור והיחה לי קצת ליחה לאחר מספר ימים נבדקתי ולא היתה בעיה בריאות כולל צילום חזה תקין מהבוקר החלו גם כאבים בבית החזה כאב עמום קרדיולוג אמר לי שזה לא קשור ללב לדעתו למרות שלא נבדקתי מלבד אקג האם יתכן שזה תופעות הלוואי של החיסון למרות שעברו 3 חודשים ממתן החיסון השני ? האם יתכן קורונה ? תודה רבה על המענה שבת שלום ומבורך

שלום דליה, בימנו, (כמעט) כל דבר יכול להיות 'קורונה' או תופעת לוואי של החיסון נגד מחלה זו, אך לי התיאור שלך לא נראה מתאים לכך, ואני ממליץ לך לחפש - בשיתוף עם רופא/ת המשפחה שלך - סיבה אחרת לבעייתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות