האם תתכן דלקת בשריר הלב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/04/2021 | 21:19 | מאת: אורנה

שלום הייתי חולת קורונה מלפני שבעה חודשים בעיקרון היו לי תסמינים קלים עד בינוניים שיעול מידי פעם גודש באף איבוד חוש ריח וקשיי נשימה לרוב נשמתי דרך הפה אחרי ההחלמה הייתי חלשה ועייפה הרופאה בדקה לי תפקודי ריאות ועשתה לי אק"ג שיצא תקין החולשה והעייפות נעלמו עם הזמן אבל עדיין יש לי קשיי נשימה יש לי נזלת אלרגית וקונכיות נפוחות שמטופל כבר יותר מחצי שנה בתרסיס סטרואידי הנשימה דרך האף השתפרה אבל יש לי קושי עדיין בנשימות דרך הפה האם יכול להיות שהבעיה נובעת מהחזה והריאות ולא מהאף במקרה וקורונה עשה לי דלקת בשריר הלב האם עם הזמן לא הייתה חולפת כבר עברו יותר מחצי שנה אני חוששת שהחיסון יחמיר את המצב האם מצריך בדיקות לפני החיסון שאלתי אותך לפני זה ושואלת שוב כי יש כמה אנשים שלקו בדלקת שריר הלב אחרי החיסון

שלום אורנה, הסיבות לקשיי נשימה כרוניים הן רבות ומגוונות, ואני ממליץ לך להתייעץ בנושא עם רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות