אקטינומיקוזיס בשקדים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/04/2021 | 20:27 | מאת: מחלות זיהומיות

שלום, עברתי ניתוח כריתת שקדים בגיל 66 לאחר שהיתה הגדלה בשקד כאבים ושריפה בלשון ובכל חלל הפה . בפתולוגיה של השקד אקטינומיקוזיס . אאג אמרו שלא צריך טיפול . אני כחודשיים וחצי אחרי ניתוח כאבים בבליעה בענבל ובחיך . לא קבלתי טיפול בפניצילין . חוששת שלא מטופלת כראוי

שלום, האם אני יכול להבין מהניסוח שלך שהאבחון של 'אקטינו' הוא רק פתולוגי ולא מיקרוביולוגי? אם כך, אני צריך את הנוסח המלא של הדיווח. הרבה בריאות אפי

30/04/2021 | 15:09 | מאת: זהומיות

תודה לתשובתך . יש בידי דיווח , איך אוכל להעביר לך לעיון , לאיזה מייל ? תודה

שלום, תצטרך להעתיק אותו (תוך העלמת הפרטים המזהים שלך, כמובן) בפורום הזה. הרבה בריאות אפי

02/05/2021 | 16:43 | מאת: זיהומיות

עושה כפי שאמרת . שולח תוצאה

02/05/2021 | 16:49 | מאת: זיהומולוג

שולח את דווח הבדיקה כפי שאמרת ...תודה

02/05/2021 | 16:53 | מאת: זיהומולוג

שולח את התוצאה . מקווה שיגיע

02/05/2021 | 17:02 | מאת: זיהומים

היו לי נסיונות כושלים בשליחה מקווה שהפעם יהיה דיווח פתולוגיה

תצטרך להעתיק את הדוח הפתולוגי לגוף השאלה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות