הדבקה בקורונה ברכב אפשרית?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/04/2021 | 23:58 | מאת: ללוש

שלום רב, נתקעתי עם הרכב שלי היום באזור מאוד בעייתי מבחינת קורונה במשך זמן ממושך (כחצי שעה). הרכב היה סגור לגמרי אך במשך כמה דקות ראשונות עד שהבנתי שהרחוב חסום ונתקעתי הייתי עם מזגן. הייתי ללא מסכה ברכב היות והייתי לבדי. האם אפשר להידבק כך בקורונה אם אף אחד לא נכנס לי לרכב או התקרב אליו מדי? כלומר מעוברי האורח? האנשים ברכבים האחרים? תודה.

שלום ללוש, הדבקה ב'קורונה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות