תוצאות בדיקה סרולוגית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/04/2021 | 23:11 | מאת: יהלי

שלום רב, פורסם באינטרנט כי בבדיקה סרולוגית מסוג "אבוט" צעירים (מתחת ל50) הגיעו לרמות נוגדנים של עשרות אלפים שבוע לאחר חיסון שני, כאשר החציון היה 20,000. אני בת 33 ללא מחלות רקע לא נוטלת תרופות ובבדיקה שעשיתי כשהייתי שבוע לאחר חיסון שני קיבלתי תוצאה של 10,000. את הבדיקה עשיתי בעקבות ספק לגבי הליך הזרקת המנה השניה. האם יכול להיות שאכן קרתה תקלה שהובילה לכך שיש לי פחות נוגדנים? במידה ולא, מדוע יש לי פחות נוגדנים ? האם אוכל לבקש חיסון נוסף? תודה.

27/04/2021 | 23:12 | מאת: יהלי

כלומר, אני חושבת ומוטרדת מכך שחוסנתי רק במנה אחת, הראשונה ולמעשה לא קיבלתי שתי מנות.

28/04/2021 | 00:15 | מאת: יהלי

מדובר על מחקר של מכבי שירותי בריאות, פורסם במגזין medreveiws, כלומר אמין ביותר

שלום יהלי, מרמת הנוגדנים שנמדדה אצלך (10,000) אי אפשר להסיק שלא קיבלת שתי מנות של החיסון. הרבה בריאות אפי

28/04/2021 | 10:06 | מאת: יהלי

אז למה לכל הצעירים האחרים יש פי כמה יותר? ממוצע עשרים אלף וסטיית תקן של כאלפיים, משמע אני חמש סטיות תקן מתחת! זה לא משהו בקטנה....

לי זה דווקא נראה כמו "משהו בקטנה".

28/04/2021 | 23:05 | מאת: יהלי

תודה רבה על ההתייחסות. זה בקטנה למרות הפער? אני יכולה להיות רגועה שאני מחוסנת כמו כל האחרים? (כרגע מתנהלת כמעט כאילו לא חוסנתי בגלל התוצאות)

את נחשבת כמחוסנת.

מנהל פורום מחלות זיהומיות