חיסון ואלרגיה שאינה ידועה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/04/2021 | 20:46 | מאת: רונית

שלום עקב קשיי נשימה וגודש באף הייתי אצל רופא אף אוזן גרון אמר לי שיש לי נזלת אלרגית וקונכיות נפוחות עשיתי בדיקת דם לאלרגיה יצא תקין עם ערך נמוך הייתי אצל רופא אלרגיה ישר פסל שיש לי אלרגיה בגלל שבדיקת דם תקין והערך נמוך בכל דאת רופא האף טוען שיש לי אלרגיה אבל איזה אלרגיה יש לי אנני יודעת האם בכל זאת עדיף להתחסן?

שלום רונית, אני חושש שאין לי תשובה לשאלתך, וממליץ לך להתייעץ בנושא עם רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

27/04/2021 | 09:03 | מאת: רונית

איזה סוגי אלרגיה מסוכנים לחיסון? הרי אנשים רבים התחסנו גם על רקע אלרגי מה שבטוח אין לי אלרגיה לבוטנים זה שמצריך זריקת אפיפן הייתי חולת קורונה רק בתקופה הזאת אחרי שסבלתי מגודש באף וקשיי נשימה רופא האף איבחן אותי כסובלת מנזלת אלרגית לפני הקורונה לא הייתי מרגישה כלום ולא הייתי מודעת שיש לי אלרגיה

שלום רונית, אלרגיה למרכיבי החיסון שהם mRNA ; Lipids ((4 hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate), 2 [(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide, 1,2-Distearoyl-sn-glycero-3- phosphocholine, and cholesterol); Potassium chloride, Monobasic potassium phosphate, Sodium chloride, and Dibasic sodium phosphate dehydrate; Sucrose. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות