יחס אלבומין/קראטנין גבוה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/04/2021 | 14:11 | מאת: אתי

שלום רב עברתי התקף שני של קלוסטידיום (אחרי קבלת אנטיביוטיקה.) קיבלתי ואנקומיצין והשלשולים פסקו. בדיקות השתן והדם חזרו לתקנן פרט ליחס האלבומין /קראטנין שעלה. מה זה אומר ומה יש לעשות?

שלום אתי, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ה נפרולוג/ית. הרבה בריאות אפי

23/04/2021 | 16:51 | מאת: אתי

יחס אלבומין /קראטנין -133.6 בעקבות קלוסידיום טוקסין. מה מעידה תוצאה זו ?ואיך מחזירים לנוררמה. bun 16 קראטנין סרום-0.5

שלום אתי, אני חוזר וממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ה נפרולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות