שלבקת חוגרת-כאבים עזים בגב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2021 | 11:21 | מאת: סימה

שלום, בעלי (56) אובחן אתמול כחולה בשלבקת חוגרת - סובל מכאבים עזים בגב עליון שמאל(ישנה פריחה בסמיכות למקום אבל כרגע לפחות - לא מפריעה לו) לכאבים קיבל מרופאת המשפחה רוקסט פלוס - לא משפיע כלל.... גם אופטלגין נוזלי לא עוזר - מה עוד אפשר לתת? שאלה נוספת - האם דיקור סיני יכול להקל על הכאבים? ו/או פניה למרפאת כאב בקופ"ח? חשוב לציין שהוא חולה סוכרת. תודה מראש!

שלום סימה, 1. בנוגע למשככי הכאבים המומלצים לבעלך- אני מציע לך לפנות לפורום של רופא/ת משפחה, נוירולוג/ית או מומחה/ית לכאב. 2. נושא השפעת הדיקור הסיני על כאבי שלבקת חוגרת איננו מוכר לי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות