שיעול שמתמשך כל היום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/04/2021 | 18:37 | מאת: אורחת

שלום לפני כמה ימים שלחתי לך שאלה שאלתי הייתה כך מאז שהחלמתי מקורונה יש לי קושי בנשימות עמוקות ושיעול שבא והולך החלמתי מלפני שבעה חודשים רופאת המשפחה המליצה על צילום חזה לפני החיסון רופא המשפחה אמר שלא צריך צילום חזה כל עוד רמת החמצן בדם תקין אין שום סיבה שלא להתחסן האזין גם לריאות אמר לי שתקין זה היה מלפני שבוע היום מהבוקר יש לי שיעול יבש וליחתי קצת שלא נפסק שנמשך כל היום מחר אני רוצה להתחסן האם אפשר?

שלום אורחת, אפשר מחר, אבל אפשר גם לדחות בכמה ימים. הרבה בריאות אפי

19/04/2021 | 18:51 | מאת: אורחת

למה לדחות ?

נראה שאת מודאגת אז אפשר לדחות

19/04/2021 | 19:35 | מאת: אורחת

כן באמת מודאגת תודה רבה על המענה המהיר

מנהל פורום מחלות זיהומיות