הדבקה במהלך מבחן באוניברסיטה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/04/2021 | 17:00 | מאת: אביעד

שלום ד"ר היה לי מבחן בכיתת מחשבים באונירסיטה כאשר המחשבים הם בשולחן ארוך אחד ליד השני והישיבה מופרדת על ידי מחיצות שיותר מיועדות למנוע העתקה מאשר הדבקה (כלומר חוצצים של פרטיות שעוד קיימים שם מלפני הקורונה). אני מחוסן באופן מלא והייתי עם מסכת N95 הנבחן מצד ימין שלי היה עם מסכה רגילה (אבל עטה אותה כהלכה על הפה והאף). הוא השתעל מספר פעמים עם המסכה (והוא היה בצד שלי כאמור ולא עם הפנים). האם אתה חושב שיש סיכוי סביר שנדבקתי בקורונה ומה היית עושה במקומי?

שלום אביעד, אני חושב שסיכויי הדבקתך משכנך למבחן הם נמוכים מאד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות