קורונה וקבלת חיסון ראשון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/04/2021 | 22:34 | מאת: גליה

שלום אם מישהו מקבל חיסון לקורונה מנה ראשונה מבלי שיהיה מודע שיש לו קורונה האם יתכן החמרה במצב? או אם מקבלים חיסון ואחרי יום נדבקים בקורונה האם גם מצב זה עלול להיות מסוכן?

שלום גליה, 1. אינני מכיר הוכחה לכך שאצל אדם חולה 'קורונה', שמקבל את המנה הראשונה של זריקת החיסון של 'פייזר' נגד ה'קורונה', יש החמרה כתוצאה מכך. 2. אינני מכיר הוכחה לכך שאדם שקיבל חיסון נגד 'קורונה' ויום לאחר מכן נדבק בנגיף ה'קורונה' סובל ממחלה קשה יותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות