פיפי בחוץ וזיהומים אפשריים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/04/2021 | 14:59 | מאת: טל

שלום דר' וחג שמח, היינו תקועים 3 שעות בפקק היום והיה לי פיפי שלא יכולתי להתאפק. היות והיינו על כביש ראשי לא הייתה לי ברירה אלא פשוט לרדת בשוליים, לטפס על גדר הכביש ולהשתין לצד הדרך. על אפר/אדמה כזו, מסביב צמחיה בכל מקום וחרקים גם ומלא זבל על הקרקע. האם אפשר להידבק כך בזיהומים כלשהם? זיהום בדרכי השתן? האם זה יותר או פחות סטרילי משימוש בשירותים ציבוריים נניח בתחנת דלק בדרך? תודה רבה.

שלום טל, הדבקה במחלה זיהומית כלשהי במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות