החיידק:Pseudomonas.,....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/04/2021 | 21:36 | מאת: רחלי

דר' יקר ערב טוב ברצוני לשאול שאלה כבר תקופה שיש לי ליד הקרקפת כמו צורה של טבעת אחרי שהייתי אצל רופא עור שראה שזה גזזת במשטח נמצא היפות וספרות וקבלתי טיפול הדבר עבר מה שכן מטריד אותי שנמצא על העור בתשובה של הביפסיה של העור גם החיידק החיידק sp:Pseudomonas הרופא עור לא נתן לזה התייחסות אלא טיפול לפטריה טרבינאפין נגד פטריה היום במקרה חודש אחרי הסתכלתי בתוצאה וחשכו עיני כשראיתי שזה החיידק שצמח לי על העור האם חיידק כזה על העור מסוכן ?אני יודעת שהוא חיידק מדבק אלים שנמצא בדכ בבתי חולים כבר תקופה מאוד ארוכה שאני סובלת מבעיות בריאות של שטפי דם בגוף סחרחורות בעיות במערכת העיכול למרות שסיפרת הדם תקינה האם חיידק זה יכל לגרום לכל התופעות הנ''ל האם יכול לחדור לגוף מבלי שיראו בבדיקות השתן והדם מאוד מוטרדת כי כבר תקופה שיש לי בעיות בריאות ובמקרה גילו חיידק זה על העור האם יכול להיות קשר לזה ?מודה לך מקרב הלב על תשובה

13/04/2021 | 22:30 | מאת: רחלי

שאלה חשובה נוספת ברשותך האם הטיפול שניתן טרבינאפין יעיל על מנת למגר חיידק זה או מצריך טיפול אחר ברגע שהוא היה על הקרקפת כי זה מה שרופא העור נתן

שלום רחלי, 1. חיידקים רבים ושונים יכולים להימצא ע"ג העור מבלי לגרום לתחלואה כלשהי, ו'פסוידומונאס' הוא אחד מהם. 2. טיפול ב'טרבינאפין' איננו יעיל כנגד חיידק זה. 2. אין זה סביר שהחיידק הנ"ל הינו הגורם ל'שטפי הדם בגוף, הסחרחורות והבעיות במערכת העיכול' שמהם את סובלת כבר תקופה ארוכה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות