האם יש לי צהבת על סמך הבדיקות?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/04/2021 | 13:58 | מאת: שמואל

HEPATITIS Bs Ab = 40.20 IU/L HEPATITIS Bs Ag = Negative HEPATITIS Bc IgM = Negative HEPATITIS Bc Ab TOT. = Positive HEPATITIS Be Ag = Negative HEPATITIS Be Ab = positive HEPATITIS C Ab = Negative האם יש לי צהבת על סמך הבדיקות? האם אני עלול להדביק אחרים? חשוב לי לציין שאני מרגיש טוב ולעולם לא היו לי תסמינים של צהבת

שלום שמואל, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שמתישהו במהלך חייך כנראה נדבקת ב'הפטיטיס (צהבת) B', אך אין בהן עדות למחלת צהבת פעילה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות