הרפס גניטלי....................,.....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/04/2021 | 12:32 | מאת: דנה

1.האם כאשר יש למישהו הרפס גניטלי לא פעיל כרגע( ללא פצע) והוא מתנשק פה לפה האם יכול להעביר את הנגיף בדרך זאת לאיבר המין של האחר?( ללא קיום יחסי מין) 2.מה לגבי אם זה כן באופן פעיל יצא פצע הרפס גניטלי האם להתנשק פה לפה יכול להדביק?(ללא קיום יחסי מין) מה קורה במצב בו לבן אדם יש גם הרפס גניטלי פעילו גם הרפס בשפתיים פה פעיל. בהנחה וינשק מישהו פה לפה אותו מישהו יוכל להידבק בשני הסוגים או רק בשפתיים שלו( פה)

שלום דנה, 1. 'הרפס גניטאלי' ל א עובר מאדם לאדם בנשיקות של פה לפה. 2. אם לאדם יש 'הרפס' בפה, הוא יכול להדביק את זולתו, במהלך נשיקות, רק בסוג הנגיף שיש לו בפה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות