בדיקה סרולוגית לאחר חיסון שני לקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/04/2021 | 12:03 | מאת: יצחקץל

שלום, לפני כחדש וחצי קבלתי את המנה השניה של לחיסון הקורונה. עשיתי בדיקה סרולוגית לצורך וידוא כמות הנוגדנים בדם לאחר החיסון. בבדיקה הסרולוגית התקבלו התוצאות הבאות SARS COV 2 AB BLOOD - NEGATIVE SARS COV 2 IGG BLOOD - NEGATIVE-0.1 SARS COV 2 S1/S2 IGG BLOOD - POSITIVE-270 AU/ML SARS COV 2 IGM BLOOD - NEGATIVE-1.0 מה משמעות הבדיקות? האם כמות הנוגדנים בדם תואמת למתחסנים לאחר מנת החיסון השניה? תודה!

שלום יצחק, מהבדיקות שצרפת נראה כי בעקבות החיסון שקיבלת נוצרה אצלך כמות מספקת של נוגדנים כנגד ה'קורונה' . הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות