טפילי מעיים שלא עוברים לאחר זמן ממושך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2021 | 12:56 | מאת: איילה

בבדיקה גילו לי BH וDF ,שגורמים לי תופעות קשות כבר יותר מחודשיים.אין לי תאבון,יש צואה דמית עם ריח חריף,כאבי בטן תחתונה חולשה,ירידה במשקל.טיפול ראשון בפלגיל במינון 1000 מג לשבועיים לא הצליח,גרם לפרכוסים והקאות.רופאה המליצה על PARAMOMICIN מהי תרופה זו?מהן תופעות הלוואי?האם היא יעילה? לא מצאתי עליה שום מידע רלוונטי.כמו כן האם טפילים יכולים לגרום לכל כך הרבה בעיות?

02/04/2021 | 16:56 | מאת: איילה

כמו כן רציתי לשאול האם מותר לי לעבוד בתחום של הכנת מזון במידה ואני סובלת מהנ"ל.תודה וחג שמח.

שלום איילה, תוכלי לקרוא על התרופה ב- https://iw.j-medic.com/59-details-75933 הרבה בריאות אפי

שלום איילה, את השאלה הנ"ל עלייך להפנות לרופא/ה תעסוקתי/ת. הרבה בריאות אפי

02/04/2021 | 21:00 | מאת: איילה

תודה רבה על המענה המהיר.בברכה,איילה

מנהל פורום מחלות זיהומיות