הדבקה באוויר הפתוח בזמן אוכל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/03/2021 | 14:31 | מאת: אוהד

שלום אני וחבר שלי כבר זמן רב אחרי חיסון שני. לא ידוע לו שהוא חולה בקורונה (אבל הבת שלו אינה חולה במקרה עשתה בדיקה במסגרת התו הירוק). ישבנו לצהריים באוויר הפתוח, בשולחן כל אחד מצד אחד שלו. הוא עשה שני שיעולונים קטנים בזמן שלא היינו עם מסכות כי אכלנו. לא הרגשתי רסס של השיעול. האם אתה סבור שנדבקתי בקורונה ומה היית עושה במקומי?

שלום אוהד, אין זה סביר שנדבקת ב'קורונה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות