חום אצל ילדים קטנים בתקופה כזו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/03/2021 | 12:22 | מאת: חני

שלום רב, חום לילדה בת כשלוש, ללא כל חשיפה ידועה או בידוד או כל דבר (אנחנו ההורים מחוסנים, אחותה התינוקת לא נמצאת בשום מסגרת אלא רק איתנו בבית, לא ידוע על משהו בגן וגם התחלואה כרגע באמת מאוד נמוכה במדינה). לא מתלוננת על דברים נוספים, אבל קצת "סמרטוט" בגלל החום כנראה. ברקע- אני האם ואחותה היינו מנוזלות כמה ימים, לא עם חום, לא שום דבר מעבר. מה עליי לעשות איתה? לקחת אותה לרופאה? מה הסבירות שזו קורונה? מה כדאי לעשות בימים אלו? תודה

17/03/2021 | 13:31 | מאת: חני

מוסיפה שהיא מתלוננת על כאבים בעיניים (אני לא רואה שום דבר חיצוני לא אודם לא הפרשות לא נפיחות)

שלום חני, בימים אלו (כמו בכל עת)- אם מצבה לא משתפר מומלץ לקחתה לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

17/03/2021 | 16:34 | מאת: חני

תודה רבה הרופאה בטלפון אמרה לחכות לשישי בבוקר, ולבודד אותה משאר בני הבית או לא?

בהתחשב שהאופציה של 'קורונה' תמיד קיימת בימים אלו, בידוד - בעיקר מכל מי שלא חוסן - הוא רעיון טוב.

מנהל פורום מחלות זיהומיות