סיכויי הדבקה במשרד שולחן מול שולחן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/03/2021 | 19:24 | מאת: עודד

שלום ד"ר כיצד אתה מעריך את סיכויי להידבק במקום עבודתי, שהוא משרד סגור (לטענת המעסיק עם מזגן שמכיל מערכת טיהור מתקדמת מסוג 'עין ורד') כאשר אנחנו יושבים שני שולחנות פנים אל פנים עם מרווח של בערך מטר וחצי בין השולחנות, אם אני עוטה מסכת N95 והעובד שיושב מולי מסכה כירורגית רגילה, כאשר אני חודשיים אחרי חיסון שני אבל הוא רק תשעה ימים אחרי חיסון שני? מה היית עושה במקומי?

שלום עודד, אני מעריך את הסיכוי להדבקתך מהעובד שמולך כנמוך מאד. הרבה בריאות אפי

17/03/2021 | 16:30 | מאת: עודד

שלום ד"ר העובד שמולי משתעל לא מעט. לטענתו מדובר בשיעול כרוני שיש לו עוד מלפני שידענו מה זאת קורונה וחכאורה עובד אחר אישר זאת. כרגע הלכתי משם. הוא השתעל רק לתוך המסכה הכירורגית ואני הייתי עם N95. האם אתה עדיין סבור שלא נדבקתי ממנו בנגיף?

אני עדיין סבור שסביר שעדיין שלא נדבקת ממנו בנגיף

מנהל פורום מחלות זיהומיות