מחלימה מקורונה- שאלה לגבי התחסנות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/03/2021 | 12:51 | מאת: עדי

דר' שלום, 1. בתאריך 24.12.20 חוסנתי במנה ראשונה נגד קורונה. ב- 12.1.21, יומיים לפני המנה השניה, נדבקתי בנגיף והוגדרתי כחיובית לקורונה. אז כמובן לא קיבלתי חיסון שני. כעת משהוחלט לחסן את המחלימים, מה מומלץ לי לעשות מבחינת התחסנות? 2. עד כמה אני נחשבת מוגנת לאחר מנה ראשונה+ הדבקה בנגיף 19 יום לאחר החיסון? תודה רבה!

שלום עדי, משרד הבריאות ל א ממליץ לאנשים שחוסנו במנה אחת של החיסון (של 'פייזר') כנגד ה'קורונה', ואח"כ חלה ב'קורונה', לקבל את המנה השניה. הרבה בריאות אפי

07/03/2021 | 16:34 | מאת: עדי

תודה רבה! 1. כלומר, ההמלצה לחיסון היא רק למחלימים שלא קיבלו שום מנה כלל? 2. ובהמשך לשאלה הקודמת, בהתחשב בכך שאני מחלימה ומחוסנת רק במנה אחת, עד כמה אני נחשבת כמוגנת? המון תודה.

שלום עדי, 1. בשלב זה ההמלצה לקבלת חיסון אחד (של 'פייזר') כנגד ה'קורונה' היא למחלימים מ'קורונה' שחלפו לפחות 3 חודשים ממועד התחלואה שלהם. 2. את נחשבת כמוגנת במפני הדבקה בנגיף במהלך החודשים הקרובים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות