טיסות מלונדון ומקומות נוספים לישראל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/03/2021 | 09:41 | מאת: עמית

שלום ד"ר האם אתה תומך בהחלטת הממשלה לפתוח את השמיים לטיסות ממקומות שיש בהם תחלואה גבוהה כמו לונדון או אחוז מתחסנים נמוך כמו האחרות שאושרו? האם אתה מסכים עם אמירתה של שרון אלרעי פרייס שזה יביא מוטציה שתזרוק את מבצע החיסונים חלילה לפח?

שלום עמית, בהחלטה לפתוח את שדה התעופה יש לא רק אלמנטים רפואיים אלא גם מרכיבים כלכליים ופוליטיים. הרבה בריאות אפי

05/03/2021 | 20:26 | מאת: עמית

אני מבין זאת השאלה אם אתה תומך בהחלטה זאת, והאם אתה סבור שהיא תביא מוטציה שתחסל חלילה את החיסון

שלום עמית, אני לא חושב שההחלטה תיבא ארצה מוטציה שתחסל את החיסון, אך סביר שתופיע מוטציה כזאת שתהפוך אותו לפחות יעיל. הרבה בריאות אפי

05/03/2021 | 23:45 | מאת: עמית

אז מה אתה מציע לעשות? לא נצא מהמגפה הזאת?

אני מציע לשמור על רוח אופטימית

מנהל פורום מחלות זיהומיות