הידבקות אחרי החיסון השני

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/03/2021 | 18:26 | מאת: יריב

שלום, חליתי חודש בדיוק אחרי שקיבלתי את החיסון השני, הגיעו אלי הביתה ממשרד הבריאות,נאמר לי מהבודק שככל הנראה מדובר במוטציה ושקופת החולים תקבל את התשובה.בקופת החולים לא אומרים לי באיזה מוטציה מדובר,תוכל לעזור לי בעניין?

שלום יריב, אני חושש שגם אני לא יודע באיזו מוטציה של 'קורונה' נדבקת. הרבה בריאות אפי

07/03/2021 | 12:36 | מאת: מלי

כיצד ידעת שנדבקת? היו לך תסמינים /מחלה קשה/קלה?

07/03/2021 | 20:22 | מאת: יוסי

הוא לדרוש אסמכתא כלשהי בכתב לפני שאתה נותן הסכמה להשתתף באיזושהי פעילות חריגה כזאת. כך תדע מי עשה מה ולמי לבוא בשאלות. כנראה שריצוף גנטי של נגיפי קורונה בישראל נעשה רק במעבדה המרכזית בתל השומר, אתה יכול לנסות לפנות ישירות אליהם. https://www.health.gov.il/UnitsOffice/HD/PH/LabDept/PublicHealthLabs/negifim_LB/Pages/contacts.aspx

מנהל פורום מחלות זיהומיות