בדיקת קומבו- שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/03/2021 | 18:21 | מאת: גלית

סליחה שאני שואלת שוב ושוב. פשוט קראתי עכשיו שנקודות אדומות קטנות, אופייניות ל Hiv. זה בדיוק מה שהיה לי אחרי הביקור בחוף הים ועדיין יש לי לפעמים. יחד עם השפעת הקלה לאחר כמה שבועות. האם זה יכול בהכרח להעיד על הדבקה ב Hiv? זה אומר שבדיקת הקומבו פספסה? אני ממש בלחץ וכבר אובדת עצות אשמח לדעתך.

שלום גלית, 'נקודות אדומות קטנות' אינן מעידות בהכרח על הדבקה ב- HIV. הרבה בריאות אפי

04/03/2021 | 19:16 | מאת: גלית

מה עוד זה יכול להיות? האם יכול להיות שהבדיקה פספסה אותי? האם הגיוני שנדבקתי בחוף הים? האם לדעתך אני חרדה יתר על המידה? אשמח לדעתך כמומחה כי אני הולכת לאיבוד בתוך ים המידע.

נסי לפנות בנושא לרופא/ת עור

04/03/2021 | 20:02 | מאת: גלית

לדעתך זה לא Hiv? הסיבה לסימפטומים השונים שאני חווה? הרי נבדקתי לאחר 4 שבועות בבדיקת קומבו. אני מתנצלת ואתה בטח כבר חסר סבלנות אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתך. תודה וסוף שבוע נעים.

שלום גלית, אין לי מושג מהי הסיבה לתסמינים שאת חווה, ואני ממליץ לך להתייעץ על כך עם רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות