חזרה לעבודה לאחר החלמה מקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/03/2021 | 14:41 | מאת: טליה

שלום רב, רציתי לדעת האם על פי חוק יש איסור להחזיר אותי כמחלימת קורונה למקום העבודה למרות שיש לי אישור מחלים?? המעסיק שלי דורש לבצע בדיקה ורק עם תוצאה שלילית אחזור לעבודה...הרופאה שלי הסבירה לי שזה לא מקובל וכך אמרתי לו שאני עם נוגדנים בגוף לכן לא תצא תוצאה שלילית וגם אם חיובית היא חסרת משמעות כי החלמתי ובכל זאת אינו מוכן לקבל אותי חזרה לעבודה !

שלום טליה, אני מציע לך להפנות את שאלתך לפורום של עו"ד שמתמחה בדיני עבודה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות