שאלה כללית בקשר לחיסון.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/03/2021 | 12:29 | מאת: ענת

שלום, השאלה שלי היא בקשר לכל חיסון באשר הוא (ולאו דוקא חיסון נגד קורונה): מה קורה אם אדם מסויים מקבל חיסון חוזר, ובגופו עדיין יש נוגדנים ברמה גבוהה? האם הדבר יכול לגרום לנזק כלשהו? האם חיסון חוזר, בזמן שבגוף קיימים עדיין נוגדנים ברמה מספקת, יכול לגרום? האם זה מסוכן? תודה מראש על המידע

שלום ענת, התחסנות כנגד 'קורונה' בזמן שיש נוגדנים ל'קורונה' בגוף איננה אמורה לגרום לנזק מיוחד כלשהו (בהשוואה לאדם שמתחסן בעת שבגופו אין נוגדנים כאלו). הרבה בריאות אפי

04/03/2021 | 18:57 | מאת: ענת

תודה על תשובתך, שאלתי וכונתי היתה באופן כללי בעניין חיסונים, ולאו דוקא לגבי חיסון נגד קורונה. תודה

אין בידי מידע על כל חיסון וחיסון שניתן בעולם

מנהל פורום מחלות זיהומיות