בדיקת קומבו- הייתכן?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/03/2021 | 10:01 | מאת: גלית

שלום דר' הלפרין. לפני כשנה עשיתי בדיקת קומבו בקופת חולים כללית, 4 שבועות לאחר הביקור בחוף היום שהעלה את החשש. העניין הוא שעשיתי את הבדיקה בשעה 9:00 בבוקר והתוצאה השלילית חיכתה לי באתר הקןפה כבר לקראת 15:00/16:00 אחר הצהריים. האם זה לא אומר שאולי "חיפפו" קצת בבדיקה? כי אני קוראת שבדרך כלל מקבלים תשובות אחרי יומיים ואולי אפילו שבוע.

שלום גלית, מבחינה טכנית, הבדיקה מתבצעת בתוך מספר שעות. הרבה בריאות אפי

04/03/2021 | 10:45 | מאת: גלית

תודה דר' הלפרין על התגובה המהירה. האם עצם העובדה שהבדיקה מבוצעת תוך מספר שעות, לא פוגע באמינות שלה? האם למרות זאת, האמינות של בדיקת הקומבו נחשבת טובה לאחר 4 שבועות?

מהירות ביצוע הבדיקה איננה פוגעת במהימנותה

מנהל פורום מחלות זיהומיות