מחוסן ומשחק כדורגל באוויר הפתוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/03/2021 | 22:41 | מאת: אנונימית

שלום רב ד"ר הלפרין. אני כרגע בהריון בשליש השני, טרם התחסנתי. בעלי וגם אני עובדים מהבית ואין לנו מגע עם אף אחד חיצוני (אין ילדים). בעלי מחוסן פעמיים, עבר כבר כמעט חודש מהחיסון השני. הוא רוצה לשוב לשחק כדורגל באוויר הפתוח עם עוד מספר אנשים (לדעתי בערך 15). האם בהנחה שהוא מחוסן ושהמשחק באוויר הפתוח ישנו סיכון משמעותי שאולי הוא ידבק וידביק? הרי בכדורגל יש זיעה והפרשות אחרות, למרות שהוא טוען כי רוב הזמן הוא רחוק מאחרים. תודה רבה.

שלום אנונימית, הסיכוי שבעלך המחוסן ידבק ב'קורונה' במהלך משחק כדורגל נחשב כנמוך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות