חיסון מנה ראשונה אחרי החלמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/03/2021 | 18:35 | מאת: אילנית

שלום נדבקתי בקורונה לפני חצי שנה הייתי עם אף סתום וקשיי נשימה קיבלתי תרסיס לאף מהרופא שממש עזר לי ושיפר לי את הנשימה אחרי ההחלמה נשארתי עם קוצר נשימה התקשתי להביא נשימות עמוקות עשיתי בדיקות במרפאה הכל היה תקין הרופא אמר לי שזה יעבור לי לאט לאט זה נמשך בערך חצי שנה רק בחודש האחרון כשהתחלתי לקחת מגנזיום כל יום במשך 20 יום המצב השתפר עדיין יש לי קצת קושי בלהביא נשימות עמוקות אבל יותר טוב משהיה קודם ואני חוששת שאם אקבל את החיסון המצב יחמיר האם אני יכולה לקבל את החיסון למנה ראשונה? שמעתי מכמה מחלימים שעדיין נשארו עם תסמינים כגון שיעול קוצר נשימה

שלום אילנית, הבעיה המתוארת בשאלתך איננה נחשבת כהורית-נגד לקבלת מנת חיסון כנגד ה'קורונה' (של 'פייזר'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות