חיסון מנה ראשונה והחלמה מקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/03/2021 | 11:07 | מאת: שרית

שלום החלמתי מקורונה לפני חצי שנה עכשיו התחילו לחסן גם מחלימים במנה ראשונה רק אם ואעשה בדיקת דם ויצא לי שיש לי מספיק נוגדנים אני יכולה לוותר על החיסון? הרי החיסון זה בשביל שהגוף ייצר נוגדנים לא ככה?

שלום שרית, החיסון הוא לא חובה, ואת יכולה לוותר עליו עם או בלי בדיקת נוגדנים. הרבה בריאות אפי

02/03/2021 | 12:26 | מאת: שרית

אני יודעת שלא חובה אבל אפשר לוותר על החיסון במקרה ויש נוגדנים בדם? אני מתלבטת אם להיתחסן ואני גם לא רוצה להידבק שוב

שלום שרית, משרד הבריאות החל להמליץ למחלימי 'קורונה' לקבל מנת חיסון אחת (של חיסון ה'קורונה' של 'פייזר') ב ל י קשר לרמת הנוגדנים בדמם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות