שאלה קצת מוזרה אך בכל זאת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/02/2021 | 21:11 | מאת: משה

שלום דר', היום היה לי סתימה בביוב. דחפתי את ידי עם כפפות פנימה אל תוך חור הביוב בריצפה ושלפתי משם לכלוך. בין היתר שלפתי מחט מהביוב. לא הרגשתי דקירה או משהו בסגנון אך כיוון שנלחצתי מלאתי את הכפפה במין על מנת לבדוק אם יש בה חור ולצערי גיליתי בה נקב קטן ואין לי מושג אם הוא נגרם מהמחט. אציין כי לא ראיתי דימום ביד או הרגשתי דקירה. האם ניתן להידבק כך באיידס? אין לי מושג כיצד הגיעה המחט לביוב ומי נדקר ממנה. ההגיון שלי אומר שתנאי החומציות/בסיסיות יקטלו את הנגיף אם היה קיים. האם יש בסיס לחשש שלי או שניתו להניח לעניין? כיצד היית נוהג לו היית נקלע למקרה דומה

שלום משה, הדבקה ב'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה, ולו היה קורה לי משהו דומה הייתי מניח לעניין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות