סיכויי הדבקה במחלת ליים או באיזו מחלת קדחת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/02/2021 | 05:36 | מאת: דניאל

שלום ד"ר הלילה השארתי כוס עם מיץ תפוזים ליד המיטה ושתיתי ממנה במהלך הלילה ורק כאשר כבר שתיתי חלק שמתי לב שנכנסו לי מלא נמלים לכוס במידה ובלעתי חלק מן הנמלים האלה שאינני יודע מה הח נושאות ואיזה חרקים וקרציות אחרןת פגשן בדרך מה הסיכוי שלי להידבק במחלת הליים אן באיזו מחלה טפילית נוראית אחרת??? תודה

שלום דניאל, הדבקה במחלת 'ליים' או במחלה טפילית נוראית אחרת במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות