חיסון שני ובדיקה סורולוגית חיובית 770 igg

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/02/2021 | 23:35 | מאת: יפה

שלום דוקטור רציתי לשאול אני שבועיים אחרי חיסון ראשון ביצעתי בדיקה סורולוגית שיצאה חיובית 770 igg האם זה אומר שחליתי הקורונה? האם אני צריכה חיסון שני למרות שהנוגדנים גבוהים? תודה רבה (עד 50 זה שלילי מ51 זה חיובי ולי יצא 770 פוזיטיב)

שלום יפה, 1. על סמך הנתונים המופיעים בשאלתך, אין ביכולתי לקבוע האם חלית בעבר ב'קורונה'. 2. משרד הבריאות ממליץ לאנשים שלא חלו ב'קורונה' לקבל שתי מנות חיסון של 'פייזר', בלי קשר לרמת הנוגדנים שלהם לאחר המנה הראשונה. הרבה בריאות אפי

01/03/2021 | 18:09 | מאת: טל

יפה היכן עשית את הבדיקה? בקופת חולים או בית חולים?

04/03/2021 | 07:54 | מאת: יפה

בקופת חולים מאןחדת

מנהל פורום מחלות זיהומיות