אצינטובקטר באומני בכיח האם מחלימים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2021 | 20:35 | מאת: ראניה

שלום רב, אבא בן 60 והוא נמצא מיומיים בטיפול נמרץ נישמתי בגלל ששהה כחודש בטיפול נמרץ כללי, מצאו חיידק אציטובקטר באומני בכיח. הוא במצב קשה ומונשם האם מאושפזים מחלימים ממנו? לאבא יש מחלות רקע של אי ספיקת כליות ולב והיה לו לפני כן דלקת ריאות בטיפול נמרץ כללי וחלפה תודה רבה

שלום ראניה, אפשר להחלים מזיהום ריאתי שנגרם ע"י חיידקי 'אצינטובקטר'. הרבה בריאות אפי

09/12/2022 | 01:54 | מאת: מאור

שלום דוקטור הלפרין, האם תוכל לפרט מה הדרך בה אפשר להחלים מזיהום ריאתי שנגרם על ידי חיידקי אצינטובקטר באומני? תודה רבה!!

מנהל פורום מחלות זיהומיות