אבחון הרפס גניטלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/02/2021 | 01:14 | מאת: דניאל

שלום, אני בחיפוש לאבחון בעיה שאני סובל ממנה מעל לשנה וחצי ללא הצלחה אחרי התייעצות עם מספר רופאים. לאחר יחסי מין לא מוגנים החלו עקצוצים באיבר המין, כאבים פנימיים חזקים במערכת השתן וכאבי ראש. בדיקות std ודם העלו שרק hsv1 igg חיובי וכל השאר שלילי, הבדיקות נעשו חודש לאחר החשיפה. האם יש בדיקה שיכולה לגלות ספציפית אם הנגיף נמצא במערכת השתן? ובאותו נושא, האם ניתן להידבק במחלה באברי המין גם אם קיימים כבר נוגדנים לנגיף מחשיפה בעבר? תודה

שלום דניאל, אם יש חשש להמצאות נגיף בדרכי השתן אפשר לשלוח דגימת שתן לתרבית נגיפית או ל- PCR. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות