בדיקת C.T אחרי חיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/02/2021 | 16:13 | מאת: שי

היי, אני אמור לעבור בדיקת C.T (ארובות עיניים) עם חומר ניגוד בעוד כמה ימים. עשיתי חיסון שני לקורונה - בדיקת C.T תהיה כשבועיים לאחר החיסון השני. האם חומר הניגוד מזיק/משפיע על היעלות החיסון? האם ניתן לעבור את הבדיקה עם הזרקת החומר כשבועיים אחרי קבלת חיסון לקורונה? תודה

שלום שי, אפשר לבצע בדיקת CT כשבועיים לאחר ההתחסנות, וחומר הניגוד (שבו נעשה שימוש במהלכה) לא אמור להשפיע על יעילות החיסון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות