האם יש סיכוי להדבקה...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/02/2021 | 15:38 | מאת: יהודה

שלום הלכתי למכולת וחלפתי על פני חנות ליד המכולת כאשר בחוץ ישב מישהו ללא מסיכה ומשתעל ונהיה כולו אדום הוא השתעל בדיוק שעברתי שם הייתי בדיוק כמה שניות עד שחלפתי על החנות ונכנסתי למכולת הייתי עם מסיכה כירורגית על הפה והאף האם אני יכול להידבק ככה בנגיפים הבריטי והדרום אפריקאי? יש לציין שאני רק יומיים אחרי החיסון הראשון אשמח לתשובה

שלום יהודה, ההדבקה היא אפשרית, אך העובדה שהשתמשת כהלכה במסכת פה-אף מורידה את הסיכוי לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות