הדבקה בקורונה בתרחיש המתואר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/02/2021 | 10:40 | מאת: מאור

שלום ד"ר. אם אני חוזר מבחוץ , מחטא ידיים, מחליף בגדים אך לא מתקלח. אם אני אשכב במיטה והמרפק שלי למשל יגע בכרית ולאחר מכן האף שלי יגע שם גם, או לחלופין אגע עם הידיים ברגל ולאחר מכן באף מה הסיכוי להדבק ככה בקורונה אם היה נגיף על המרפק או ברגל? האם אתה חושב שיש צורך להתקלח בכל יציאה וחזרה מבחוץ כדי לא להידבק? תודה

שלום מאור, 1. הדבקה ב'קורונה' במהלך התרחיש המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. 2. אינני חושב שיש צורך להתקלח מיד לאחר כל יציאה וחזרה הביתה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות