קוצר נשימה שבועים אלרי החלמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/02/2021 | 14:20 | מאת: שיר

חליתי בקורונה קשה לפני חודש סיטורציה נמוכה 86וקשיי נשימה חוברתי למחולל חמצן לאחר הנחלמה והיציאה מבידוד עשיתי צילום ריאות ניתפו בו צלליות וחשד להליך דלקתי,רופאת המשפחה אנרה שדמעה שככה זה לעל המחלימים ולא נתנה כלום בנתיים הרגשתי מחנק השתנקויות לחה מוגלתית וקושי לישון בלילה קוצר שינה קשה.הלכתי למומחה ריאות שכעס על הרופאת משפחה אמר שבצילום רואים דלקת ריאות נתן חמישה ימים אזניל לקח יומים עד שחשתי הקלה וכעת במהלך היום המצב הישתםר מאד בצילום שעשיתי אתמול כתוב שיש שיפור ואין יותר דלקת.הבעיה היא שעדין בלילה מאד קשה חווה קוצר נשימה וחוששת שלא מתנו מספיק זמן אנטיביוטיקה ושזה יכול לחזור?ומה יכולה לקחת להקלה?עכשיו סיטורציה טובה 97 אבל בלילה עדיין מרגישה מחנק נוראי בלילה

שלום שיר, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ת ריאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות