פענוח בדיקה סרולוגית לאחר חיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/02/2021 | 13:49 | מאת: תמר

שלום ד"ר, צהריים טובים. אני כחודש לאחר חיסון שני, אשמח לדעת מה אומרות התוצאות הבאות - covid19igG ArchiteS1 12690.00 AU/ml covid19igG quantitat חיובי 1. האם זוהי כמות מספקת של נוגדנים? 2.מה הסבירות שלי להידבק? 3.מה הסבירות שלי לפתח תסמינים? 4. האם ידוע האם עוברים נוגדנים בחלב אם? תודה רבה.

שלום תמר, 1. 12690 זו כמות מספקת של נוגדנים. 2. הסבירות שלך להידבק כיום בזן מוכר של 'קורונה' נחשבת כנמוכה. 3. סביר כי לאחר התחסנות של אם מניקה (בחיסון ה'קורונה' של 'פייזר') יופיעו נוגדנים מסוימים כנגד ה'קורונה' גם בחלב שלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות