בדיקה סרולוגית לא מובנת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/02/2021 | 07:47 | מאת: נתי

שלום ד"ר, לאחר חשיפה למספר חולי קורונה(קרוב ל 10), החלטתי לבצע בדיקה סרולוגית. להלן התוצאות לפי אתר כללית: Covid19 IgG Quantita: שלילי Covid19 IgG Architec: 1.10 AU/ml. הייתי מעוניין לדעת מדוע הבדיקה הראשונה היא שלילית, כאשר מתחת יש עוד בדיקה עם תוצאה של 1.10. האם זה אומר שהיא חיובית ? תודה ד"ר.

שלום נתי, כדי לענות על שאלתך אני צריך לקבל את ערכי הייחוס של הבדיקה כפי שהם מקובלים במעבדה בה היא בוצעה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות