שאלה חשובה לרופא בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/02/2021 | 17:27 | מאת: אלעד

אתמול היו אורחים בבית שלי וניגבו ידיים עם המגבת במקלחת... היום 24 שעות לאחר שכולם ניגבו ידיים במגבת התקלחתי ובטעות התנגבתי בה האם אפשר להידבק ככה באיידס? אולי היה עליה דם שלא ראיתי??... אולי לאחד האורחים היו פצעים שבאו במגע עם המגבת..??? הבעיה שהתנגבתי בה כולל את האיבר מין שלי... פנים הישבן... והעיניים... שאני מבין שאלה מקומות שדרכם אפשר להידבק... מה הסיכוי להידבק ככה באיידס? בשימוש במגבת משותפת... האם ההית דואג מהמקרה?

שלום אלעד, הדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה, ולו היה קורה לי משהו דומה, לא הייתי מוטרד בגינו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות