טיפול מניעתי למשך חצי שנה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/02/2021 | 12:48 | מאת: גל

שלום ד"ר בהמשך להתכתבות בנוגע להרפס סוג 2 מספר רופאי עור ומין ממליצים על טיפול מניעתי לחצי שנה בהנחה שאקח טיפול מניעתי לחצי שנה מה ההישג לאחר תקופה זו ? פרק זמן זה של לקיחת הכדור יכולה להשקיט את הוירוס לזמן ממושך?או רק לחצי שנה ? ומה לגבי סיכויי ההדבקה הם אמורים להיות מופחתים בתום הטיפול ? אשמח להסבר

שלום גל, טיפול תרופתי מונע כנגד 'הרפס' של דרכי המין אמור לדכא / לצמצם את התפרצויות הנגיף רק במהלך נטילתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות