סרולוגיה עם תוצאה נמוכה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/02/2021 | 10:23 | מאת: ויקטור

חליתי בתחילת הקורונה, לא קשה, סרולוגיה 0.02, עכשיו, מקריאה הבנתי שלמרות הרמה הנמוכה מערכת החיסון כן במצב טוב למרות רמת נוגדנים נמוכה, כי כבר נפגשה בוירוס, כדאי להתחסן ? האם 0.02 זה רק שארית של הנוגדנים אי גי גי, או שזה טעות, האם כל דבר שאינו 0 זה שארית נוגדנים בוודאות? רב תודות.

שלום ויקטור, תוצאה של 0.02 יכולה להיות שארית של נוגדנים (בעקבות תחלואה בעבר) או "רעש רקע" חסר משמעות. אין ביכולתי להבדיל בין שתי האפשרויות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות