סכנת הידבקות למחוסנים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/02/2021 | 09:28 | מאת: חנה

שלום רב, בעלי ואני בקבוצת סיכון. התחסנו נגד קורונה וחלפו שבועיים מאז החיסון השני. בני ואשתו גם מחוסנים בשני חיסונים. שאלתי: 1.האם מותר לנו לארח אותם לא חשש מקורונה 2.האם כדאי לעשות את בדיקת הנוגדנים, שמעתי שהדעות חלוקות בדבר אינדקציה לחסינות. תודה על סבלנותך חנה

שלום חנה, 1. מותר לכם לארח אותם. 2. אני לא טרחתי לבצע בדיקת נוגדנים לאחר התחסנותי. הרבה בריאות אפי

21/02/2021 | 13:01 | מאת: חנה

תודה בהמשך לתשובתך האם צרכים לעטות מסיכה כששוהים יחד באותו בית? שוב תודה רבה

שלום חנה, כשאני נמצא באותו בית עם ילדיי או נכדיי אינני שם מסכה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות