בדיקת נוגדנים לקורונה .. - בהמשך לשאלתי הקודמת ..

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/02/2021 | 16:03 | מאת: אלמוג

דוקטור .. אם נניח לא נדבקתי בעבר בקורונה - ולא ביצעתי אף חיסון - האם במצב כזה יש סיכוי שיש כמות נוגדנים מסויימת לקורונה בגוף ולא צריך להתחסן ?... שאלה נוספת .. . האם אולי כדאי לבצע בדיקת נוגדנים - לפני החיסון כדי לדעת שאין בגוף נוגדנים עקב סיכוי להדבקות בעבר ?... ואז אולי אין צורך להתחסן ?.... ממש חרדה אנא תשובתך .. תודה שוב !

שלום אלמוג, 1. אין זה סביר שאם לא חלית בעבר ב'קורונה' ואם לא התחסנת כנגדה- יהיו בדמך מספיק נוגדנים כדי להגן עליך מפני הדבקה עתידית בנגיף. 2. אם בכל זאת אתה רוצה לבצע בדיקת נוגדנים- לבריאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות